Інформація щодо участі представників МЗОШ № 26 у проекті «Доступність у туристичній сфері»

Інформація щодо участі представників МЗОШ № 26 у проекті «Доступність у туристичній сфері»

Команда учнів нашої школи (Бензар Валерій, Мартинюк Андрій, Слободянюк Антон) під керівництвом учителя предмету «Захист Вітчизни» та географії Бордунов Юрій Іванович взяла участь у першому етапі проекту «Доступність у туристичній сфері», який проходив з 1 по 6 червня 2018 року на базі Вознесенської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Миколаївської обласної ради.

Цей проект організований Чорноморським національним університетом ім. Петра Могили, Громадською організацією «Майстерня добра» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Учні нашої школи разом із помічниками-студентами Чорноморського національного університету ім. Петра Могилинавчалися роботі у команді, технічним навичкам для виробництва медіапродукції. Під час екскурсій до унікального рукотворного Трикратського лісу, Арбузинського та Актовського каньйонів, що входять до заповідного парку «Бузький Град», досліджували питання доступності туристичних об’єктів для осіб з інвалідністю та висвітлювали результати роботи у своїх медіа-продуктах, які були презентовані 6 червня 2018 року у Вознесенському міському будинку культури для громади міста.

Зараз триває творча робота учнів та педагогів нашої школи щодо підготовки до другого етапу проекту. Побажаємо всім успіху, наснаги, терпіння таперемоги!

/Files/images/001.jpg

/Files/images/002.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.